Opslagruimte huren? Flexibel, veilig en verwarmd.

Opslagruimte in elk formaat. Dagelijks toegang van 07:00 tot 23:00 uur.
Zomeractie: ontvang nu de eerste maand GRATIS!

Slimme tips om uw opslagbox zo efficient mogelijk in te richten

Wij, als team van opslagboxenIJlst, snappen heel goed dat het moeilijk is om in te schatten hoeveel ruimte je nodig bent. Hier kunnen wij je altijd in adviseren.

Om de ruimte zo goed mogelijk te benutten hebben we hier een paar tips voor als je aan de slag gaat met inhuizen!

Gebruik de hoogte! Alle ruimtes zijn ruim drie meter hoog. Dit bied een hoop potentie om spullen op te slaan. Zet meubels op de zijkant in de box, of stapel stoelen op. Bij de ingang is een trappetje beschikbaar, zo kun je makkelijk de hoogte in werken.

Gebruik een stelling of opbergrek. Heb je een stelling beschikbaar? Neem deze mee! Zo kun je kleine voorwerpen op de planken bewaren, en zo heel efficient met de ruimte omgaan.

Opbergdozen, verhuisdozen, stappelbakken en kisten! Gebruik dozen die makkelijk te stapelen zijn. Zorg dat ze stevig zijn en zet ze op elkaar. Wist je dat er wel 8 verhuisdozen op elkaar kunnen staan in uw opslagbox? Een bijkomend voordeel is is dat dozen makkelijk te verplaatsen zijn!

Denk na over de indeling van je opslagruimte. Plaats items die groot zijn en/of je het minst vaak nodig hebt het liefst achteraan. Bewaar spullen waar je vaker bij moet vooraan en op ooghoogte. Wel zo makkelijk!

Door deze slimme tips te volgen kun je heel veel spullen kwijt in een opslagbox. Wil je meer weten over opslagmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of maak eens een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding!

Neem contact op:

Contactgegevens

Opslagboxen IJlst
Roodhemsterweg 8
8651 CV IJLST

Tel. 0515 - 74 50 72 info@opslagboxenijlst.nl