Opslagruimte huren? Toegankelijk, veilig en verwarmd.

Opslagruimte in elk formaat. Dagelijks toegang van 07:00 tot 23:00 uur.
Ontvang nu de eerste maand 40% korting!

Hoeveel kost meubelopslag in Sneek?

Ben je van plan om meubels (tijdelijk) op te slaan in Sneek of vlakbij sneek? Dan wilt je natuurlijk weten wat de kosten hiervan zijn. Het team van OpslagboxenIJlst begrijpt heel goed dat betaalbare en transparante opslag belangrijk is voor onze klanten. U kunt dan ook altijd rekenen op transparantie en advies op maat. In deze post bespreken we verschillende factoren die van invloed zijn op de prijs van het opslaan van meubels.

Wat beïnvloedt de prijs van meubelopslag?

De grootte van de opslagruimte: De kostprijs per maand is sterk afhankelijk van de grootte van de opslagruimte die je benodigt bent. Een kleine ruimte voor enkele meubels is natuurlijk een stuk goedkoper dan een grotere box waar de inboedel van een heel huis in past.

Duur van de meubelopslag: Des te langer je een opslagruimte huurt hoe duurder het wordt. Echter hebben wij regelmatig aanbiedingen en korting voor het langer huren van een opslagruimte. Het is dus de moeite waard om even contact met ons op te nemen voor langdurige opslag. (langer dan drie maanden)

De locatie van de opslag: De locatie van de opslagfaciliteit en dus opslagruimte is sterk verbonden aan de prijs. OpslagboxenIJlst zit op slechts 3 km afstand van Sneek en de A7. Hierdoor zijn we heel goed bereikbaar voor onder andere Joure, Bolsward, Heeg, Woudsend, Scharnegoutum en bijvoorbeeld Gauw maar kunnen we toch concurerende prijzen aanbieden.

Extra diensten: Sommige opslagbedrijven geven '"gratis" bussen en verhuishulpen weg. Wij houden het graag transparant: Onze locatie is beveiligd, verwarmd, droog én u kunt een aanhanger gratis lenen. Zonder verborgen en bijkomende kosten!

Gemiddelde kosten van meubelopslag in Sneek.

Hoewel prijzen kunnen variëren en sterk afhankelijk zijn van vraag en aanbod, geven we je graag een prijsindicatie van betaalbare opslagruimtes voor meubelopslag in Sneek:

  • Kleine opslagruimte(3m3-10m3) = €30 - €70 per maand
  • Middelgrote opslagruimte(10m3-30m3) = €70 - €140 per maand
  • Grote opslagruimte(30m3-60m3) = €140 - €240 per maand

Deze prijzen zijn een indicatie, we kunnen deze niet garanderen. Kijk onder knop 'boeken' voor hedendaagse prijzen of neem gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor OpslagboxenIJlst?

Bij OpslagboxenIJlst streven wij voor goedkope, transparante en flexibele meubelopslag. U krijgt na uw huurperiode niet te maken met verborgen kosten, opzeggen kan per maand en gaat gemakkelijk. Onze opslaglocatie is goed beveiligd met een alarm, camera's, afgesloten terrein en sociale controle. Laden en lossen kan gemakkelijk voor de deur en alles is gelijkvloers. We bieden verschillende boxgroottes opslagruimte aan. Kortom, we hebben alles in huis om u zorgeloos opslagplezier te kunnen aanbieden.

Voordelen van meubelopslag bij OpslagboxenIJlst

Betaalbare tarieven: wij streven ernaar om concurrerende prijzen te bieden en zo betaalbaar te blijven.

Maandelijks opzegbaar: opzeggen kan maandelijks! Wel zo handig!

Beveiligd en verwarmd: Zo staan uw meubels warm en droog!

Bereikbare locatie: OpslagboxenIJlst is slechts 5 minuten rijden vanaf Sneek!

Neem vandaag nog contact met ons op

Ons team staat voor je klaar! Met al je vragen, over opslagbehoefden, mogelijkheden of specifieke vragen kunt u ons gerust bellen. Wil je meer weten over Meubelopslag in Sneek en omstreken? Aarzel niet en neem contact op dan zorgen we samen voor de opslag van uw meubels.

Team OpslagboxenIJlst

Neem contact op:

Contactgegevens

OpslagboxenIJlst
Roodhemsterweg 8
8651 CV IJLST

Tel. 0515 - 74 50 72 info@opslagboxenijlst.nl