Opslagruimte huren? Flexibel, veilig en verwarmd.

Opslagruimte in elk formaat. Dagelijks toegang van 07:00 tot 23:00 uur.
Zomeractie: ontvang nu de eerste maand GRATIS!

De voordelen van miniopslag op een rij

Te veel spullen?

Als je thuis of op het werk spullen hebt die je graag wilt opbergen dan is een miniopslag misschien wel de perfecte oplossing voor jou! Als je op zoek bent naar een opslagruimte die flexibel te huren is, in verschillende afmetingen beschikbaar zijn en waar je altijd bij kan ben je waarschijnlijk op zoek naar miniopslag. In dit blog bespreken we de voordelen van een miniopslag en hoe je deze het best kunt benutten.

Wat is miniopslag nou eigenlijk?

Miniopslag is eigenlijk overgewaait uit Amerika waar het bekent staat als self storage. Miniopslag is er voor particulieren en bedrijven om een opslagruimte te huren die bij hun past omdat de opslaglocaties doorgaans verschillende maten opslagboxen hebben. De locatie is 7 dagen per week open, en zelfstandig toegankelijk. Miniopslag is doorgaans erg betaalbaar en handig om bezittingen op te bergen die je niet dagelijks gebruikt. Doorgaans slaan onze klanten (uit onderzoek onder onze klanten) kunst, inboedels, meubels, seizoensgebonden spullen zoals ski's of bootspullen en huishoudelijke goederen op. Miniopslag biedt dus een toegankelijke, veilige, en verwarmde plek om spullen op te slaan!

De voordelen van miniopslag

Flexibiliteit: Opslagboxen in een Miniopslaglocatie zijn er in veel afmetingen. Je kunt dus een opslagruimte huren die precies groot genoeg is voor jou! Het is ook erg makkelijk om te veranderen naar een grotere of kleinere ruimte (zelfs als u een contract voor langere periode hebt). Verder is het huren al vanaf 1 maand mogelijk!

Opslaan met een goed gevoel: Onze locatie is uitgerust met allerhande beveiligingssystemen, camerasystemen, alarm, toegangscontrole en sloten op alle boxen. Verder word de luchtvochtigheid en de temperatuur in de gaten gehouden en waar nodig gereguleerd. Zo kun je met een gerust gevoel goederen achterlaten.

Toegang: Zeven dagen per week van 07:00 tot 23:00 kun je zelfstandig bij je miniopslag. Omdat je een eigen pincode hebt bent je van niemand afhankelijk en kun je bij je ruimte als het jou uitkomt.

Goedkoop: Miniopslag is in vergelijking met andere manieren van opslaan vaak erg betaalbaar. Hiernaast betaal je alleen voor de unit die je gebruikt en kun je er dus altijd bij.

Tijdelijk opslag huren: Miniopslag is superhandig als je maar voor eventjes je spullen kwijt moet! Tijdens een verhuizing of verbouwing is miniopslag een uitkomst omdat je al een ruimte kan huren voor één maand!

Tips bij het gebruiken van miniopslag

Plan het opslaan: Maak een inventaris lijst van de spullen die je naar de miniopslag brengt! Zo weet je precies hoe groot de opslagbox moet zijn die je wilt huren en later wat je waar moet zoeken. Label eventueel dozen met een korte beschrijving van wat er in zit.

Dozen en stellingen: Opslagruimtes bij OpslagboxenIJlst zijn drie meter hoog, hierdoor is het superhandig om de hoogte in te werken. Gebruikt een kast met planken of stapel dozen op elkaar om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. Zo heb je ook meteen alles overzichtelijk opgeruimd.

Inpakken: Het goed inpakken van je spullen is belangrijk, zo vervoer je ze veilig en worden ze niet vies. Bij OpslagboxenIJlst word de temperatuur en de luchtvochtigheid gereguleerd, maar het is alsnog verstandig om kwetsbare spullen goed te verpakken. Stevige dozen of bakken met oude krante of noppenfolie zijn hier heel geschikt voor.

Houd je opslagruimte georganiseerd: Door grote objecten zoals kasten, banken en meubels die je minder vaak nodig bent achterin de miniopslag te plaatsen heb je vooraan ruimte voor kleine spullen die je vaker nodig bent. Zo kun je altijd bij datgene wat je nodig bent zonder dat je dingen hoeft te verplaatsen en verslepen.

Is miniopslag wat voor u?

Miniopslag geeft de mogelijkheid om flexibel, goedkoop, veilig en toegankelijk je spullen op te slaan. Het is een uitkomst voor bedrijven en particulieren om tijdelijk maar ook langer een extra opslagruimte te huren. Bij OpslagboxenIJlst willen we graag helpen bij jouw zoektocht naar de perfecte opslagruimte! Kom gerust eens langs voor een rondleiding en ervaar het gemak van miniopslag.

Team OpslagboxenIJlst

Neem contact op:

Contactgegevens

Opslagboxen IJlst
Roodhemsterweg 8
8651 CV IJLST

Tel. 0515 - 74 50 72 info@opslagboxenijlst.nl